Lyckorus och irriterande hjärna

Jag känner mig rätt så glad, längtar till våren och sommaren och få göra massa roliga saker, ta körkort och massa annat! Längesen jag hade det lilla lyckoruset jag hade idag i bilen påväg hem från kista där jag och jonna tillbringat hela dagen med shopping och middag ;D
Men blir ändå tokig på min planeringshjärna. Jag har 4 saker att göra imorgon 1. Gå till körskolan 2. Köpa saker på ica 3. Köpa indiskt 4. Fixa naglarna. Och nu ligger jag bara och planerar på hur jag ska göra och vilken ordning och vilken tid ska jag duscha och ska jag handla först sen till körskolan eller tvärtom? Vilket kommer funka bäst och hinner jag allt det innan jag ska vara i täby c 15.30 för naglarna.. Asså måste jag planera allt?? Sjukt irriterande och jobbigt.

20140227-235643.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Lyckorus och irriterande hjärna

  1. Hejsan! Nu har jag startat en frågestund på min blogg, vore väldigt roligt om du ville kika in och slänga in en fråga eller två. För att få igång den och för att mina läsare ska få veta mer om mig i en skapligt nystartad blogg. Det är även inte som vilken frågestund som helst, du kan vinna en länkning där du själv får skriva en liten presentation om dig om du vinner, för att locka läsare till din egen blogg. Direktlänk: http://tiidbladrossana.blogg.se/2014/march/fragestund.html#comment Ber om ursäkt om sånnahär inlägg absolut inte uppskattas. Kram Rossana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>