i feel so happy but i should not

Jag måste bara skriva det eftersom den personen varit en stor del av att jag ens började blogga haha. Men i lördags natt träffade jag J. Sov över. Och ja haha det känns lite som jag vunnit nånting, det var jag som skrev i lördags meeeeen han hade skrivit till mig i augusti som jag av nån anledning inte hade fått. Han frågade tom en fråga sååå då vill man väl ha ett svar? 😉 men jag har inga förväntningar alls.. får inte ha det. Vill inte ha det. Vet inte ens om jag vill gå vidare med det här eller om jag vill att det bara var en engångsgrej. Kul var det iaf och ja jag kanske backade 10 steg men men det var fan värt det ;D

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>