vad ska jag göra? skriva, inte skriva till honom?

Det känns som om jag lever på riktigt i rollen Carrie i sex and the city. Jag har min egen Mr.Big. Helt ärligt. Typ 3 år sen vi gjorde slut och ändå så dras vi till varandra? why? Jag kanske bara inbillar mig att han dras till mig men han skrev till mig och ja varför skulle han göra det om han bara skulle skita i mig och inte bry sig om mig? Är killar så? Nej jag tror inte det, inte mot sitt ex. Jag trodde inte det skulle fucka mitt huvud som det faktiskt gjort nu.. Inte att jag är ledsen men känner att antingen så kör vi eller så skiter i helt i det. Vi har ju inte hörts sen vi sågs så det kanske bara var en engångsgrej. Men jag kommer nog alltid undra varför han skrev. Svårt det här. Det värsta är att jag tror han kommer kunna vara en idiot och ba skriv inte till mig om jag skriver och frågar. Men ändå inte.. Vet inte vad jag ska göra, får se

Kanske ska prata mitt egna språk istället… Jag har en egen John Tyree.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>