1000 spänn

Okej nu är ju det här inte ens säkert att det kommer hända meeeeeen jag sätter ändå fan 1000 spänn på att det kommer bli som jag tror. Det börjar med att sofia frågar mig på juldagen om jag vill följa med och ”jobba” som bartender på en fest som hennes syrras kompis ska ha och det ville jag självklart för det kan ju vara en kul grej 😀 och ja inget mer med det.. Och så i helgen nu den 3e så var jag ute med Jessica. Var inne i stan med hennes kollegor och lite annat folk och drack öl på lite pubar och sen drog hon och jag till tegel. Det kommer in en kille och jag ba ”wow, han är snygg” sen kommer en till kille och jag ba ”men oooh han är ju ännu snyggare!!” och så kommer en tredje och jag ba ”MEN han är ju ännuuuuuuu snyggare!!!!” Får lite kontakt med den tredje men inget speciellt, förens jag går förbi honom och han pussar mig helt random på kinden och munnen och sen ba ”oj trodde du var en kompis syrra” (HMMMM) Spanar in honom lite mer men inget speciellt haha. Sen stänger tegel och vi alla står utanför och så pratar Jessica med honom om att jag tycker han är snygg. Så pratar vi lite och slutar med att jag och Jessica hamnar på efterfest hos dom är killarna. Jag och den tredje hookar ihop och sen drar alla hem. Det negativa med den här killen är att han var riktigt jävla dryg, otrevlig, macho men det sket ju jag i eftersom han var så jävla snygg och jag ”fått” honom 😉 Dagen efter känner jag lite att ja jag kan väl se vad som händer om jag lägger till honom på facebook.. varför inte liksom. Men han nekar förfrågan. Jajja skit samma vilken tönt. MEN tillbaka till den här festen som jag ska vara bartender på…… Hon som har festen känner den här människan!! Så ja jag sätter 10000 spänn på att han kommer vara där. Återkommer om det är så. AWKWARD.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>