Jag är kär

Eller jag har en crush. På riktigt. Den jag haft på channing kan jag liksom acceptera haha han liksom finns där jämt på nått sett. Men den här snubben är allt jag vill ha hos en kille, hans utseende är en 12a! Känner honom ju inte men han verkar så himla gullig, snäll, omtänksam, gosig, varm asså allt! Han är låååång också. Nejmen när jag får såhär skulle jag kunna göra typ allt för att han ska flytta hit eller att ”nån” kan typ fixa fram honom till mig. Oooooooh!! Nomnom ge mig honom nu.

IMG_1421.JPG

IMG_1431.JPG

IMG_1422.JPG
Christopher Tolleson

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>