Ny chef, kärlek och Sundsvall

Ja det händer väl inte så jävla mycket i mitt liv just nu.. därför jag inte skriver antar jag. Fast jag måste ändå skriva upp det som har hänt haha. Kan börja med att jag fått en ny chef. Ska bli riktigt spännande och se hur det här kommer gå, jag tror det kommer bli bra men jag måste nog ge det lite tid. För det är lite kaos just nu faktiskt. Alla är lite oroliga hur det kommer bli, det var kaos i fredags.. kanske för att jag fick jobba 7-18.15 det var helt galet mycket att göra och jag var trött haha men men. Det kommer nog bli bra :)

Kärleksfronten händer ingenting… träffade den här killen som jag snacka om som skulle komma till en fest men inte var bjuden längre. Vi efterfestade tillsammans men nä inget för mig haha, lite kul och spännande när man ses men inget mer. Jag och Jimmy hörs väl ibland… jag råkar eller ”råkar” nästan alltid skicka nått på fyllan. Oftast att vi ska ses och blabla och en gång skrev jag ”majrova” internskämt som vi hade. Sen skrev faktiskt HAN i fredagsnatt. haha vaknade och tänkte YES!!!!! Det är inte bara jag som hör av mig nu. Faktiskt så jävla skönt. Men sen skrev jag ju såklart på lördagen, även fast jag var i sundsvall och kunde ändå inte träffa honom så fattar inte varför jag skulle skriva.. men var nog nyfiken på varför han hört av sig. Han skickade nämligen bara en dekal på en ful katt som åt en munk typ. Och han ville ha en trekant med mig, hahahaha dör !! Vilken jävla bortförklaring asså xD men men. Slutade med att jag kanske hör av mig i veckan så får vi se :) jag är sååååå kluven i det där så jag har ingen aning. Skulle vilja hänga på en typ vardagskväll och se vad man känner.

Men på tal om Sundsvall så var jag där för första gången och hälsade på Jessica :) Körde dit på lördagen alldeles själv, första gången jag körde så långt men det gick riktigt bra. Stannade en gång i gävle för att kissa så passade jag på att äta en korv också haha. På kvällen åkte vi hem till en klasskompis till Jessica och grillade, även fast det spöregnade haha xD inte det bästa vädret för årets första grillning! Men det var roligt att föra där och vi körde lekar och shottade! Drog ut nånstans och det var väl helt okej, kan ju inget och utelivet där så visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig. Men det var en rolig och skön helg. Kom hem idag, tisdag och chillar i soffan nu och kollar teve, vill gå och sova, vill ha TORSDAG 😀 då blire tegeltorsdag. woooooop! Känns som söndag idag vilket är jävlig nice för då är det helg på torsdag om bara 2 dagar och sen helg igen på lördag, fyfan vad bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>