Saknar det fast ändå inte.

Jaaa vad ska man säga. Träffade J på valborg. Allt är kul, avslappnat och vi skämtar med varandra, vi förstår varandra men sen blir det bara för jobbigt. Han utnyttjar bara…. inte så att jag vill bli tillsammans med honom utan bara som jag skrev förut, hänga lite och se vad som händer. men men det kommer aldrig funka så det är lika bra att skita i allt det här. Så jag sa det till honom, fick inget svar. Jobbigt men måste göra så nu. Kommer säkert träffa honom ute eller så och får se vad som sägs och händer då helt enkelt. Jag är ändå kär i Chris Tolleson just nu såååååå hahah fan att han bor i usa och har tjej. Behöver hans svenska kopia.

IMG_2396IMG_2397

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>